ÚJ CSAPATÉPÍTÉSI TRENDEK, ÚJ DIMENZIÓK

HELLOROBOTIKA a mérnöki kreativitás és a mélyről fakadó gondolatok kivitelezésének élményét ötvözve újrakeretezi a csapatok dinamikáját. Átfogalmazza a közös célokat és újratervezi az odavezető utat.

A Lego® és a Robotok köztünk vannak, az innovatív technológiák és módszertanok egyre inkább teret hódítanak. Tartsd a lépést a fejlődéssel és légy aktív részese a változásnak! Ismerd meg a színes kockák varázsát és tapasztald meg a robotokkal való találkozás élményét!

Nyomot hagy!

TALÁLKOZTÁL MÁR ROBOTOKKAL?

 A mérnöki kreativitás olyan dimenziókat öltött, hogy már mindenki számára valós, szórakoztató élményt nyújt. Talán veled előfordult, hogy egy robottal való találkozás alkalmával önkéntelenül is meglepődtél, valamilyen erős érzelmi reakciót váltott ki benned ez az esemény.

MOST MEGTEHETED!

Legyen az Családi Nap vagy Tudománynap, a sok kis robot látványa szülőnek és gyereknek egyaránt örömet okoz. A közös játék  izgalmas és vonzó, hiszen mindnyájunkban ott él a kíváncsiság, az új és érdekes felfedezésének vágya. A robotokat kipróbálhatod, robotokat építheted, kisvárosod útvonalain végigkísérheted.

Válaszd a robotos családi napot!

ÉPÍTS ROBOTOT!

A robotika egyre nagyobb népszerűségnek örvend minden területen. A robotépítés olyan kihívások elé állít, amelyek még akkor is motiválnak, ha nincsenek összhangban készségeiddel. Fejleszti az együttműködést, a projektszemléletű gondolkodást és a kreatív problémamegoldást. Olyannyira erősíti az elköteleződést, hogy még a kudarc is élményteremtővé válik.

SPACE CHALLENGE

Csatlakozz Te is az ŰrExpedícióhoz! Tervezd meg és építsd meg a Marsbázist, majd lődd ki rakétádat úgy, hogy az célba érjen! Gyűjtsd össze a kőzetmintákat, javítsd meg a kommunikációs állomást és élesítsd be a napelemet! Mentsd ki a rovert a kráterből és állítsd pályára a szatellitet. Végül pedig építsd meg azt a robotot, amely az űrlényekkel is megküzd!

Válaszd a robotépítő csapatépítőt!

 LEGO® SERIOUS PLAY® 

Nagyszerű eszköz a világ megváltozott kihívásaira, amely játékosan, felébresztve a szunnyadó kreativitást, de annál komolyabban avatja be egy csapat minden tagját a közös célért való együttműködésbe. Hatékonnyá teszi a kommunikációt és az elhivatottságot, teret ad az érvényesülésnek.

DESIGN THINKING

Olyan tervezési stratégia, ahol központban az ember. Azokra a kérdésekre keresi a választ, mire van szüksége az embernek, a csapatnak, ahhoz, hogy élete, működése egyszerűbbé, hatékonyabbá és kényelmesebbé váljon.

Bízz a kezedben és alkoss!