EXPEDÍCIÓBAN A CSAPAT

Egy expedíció misztikus története mindenkit izgalomba hoz. Mindig voltak kíváncsi és bátor emberek, akiket különösen izgattak a rejtélyek, és nem féltek azok nyomába eredni. Most egy kis időre Te is egy felfedező bőrébe bújhatsz! Mi több, űrexpedícióra felkészülve indulhatsz  a megdöbbentő felfedezések útján.

Legó robot

HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS:     A céges csapatépítés fontos és komoly feladat, amit nem szabad elhanyagolni. Ahol a vállalat közös programokat szervez,  ott ezt a dolgozók nagyra értékelik, és szívesen mennek el. Az igazi csapatszellem és a hatékony együttműködés kialakulását ilyen eseményekkel lehet a leghatékonyabban elérni.

CÉLOK ÉS ESZKÖZÖK:    Nem titok, hogy a csapatépítés célja a jobb emberi kapcsolatok kialakítása, amely során tisztázódhatnak a viták és konfliktusok forrásai, így javulhat ezáltal a munkahelyi légkör. A Lego kockák nagyszerű eszközként járulnak hozzá a motiváció és a pozitív energiák felszabadításához.

GAMIFICATION:    Legóval, de hogyan? Csakis játékosan! Nevezzük projektmanagementnek vagy virtuális – valós expedíciónak, minden esetben a csapatod robotot épít és végigköveti egy űrexpedíció minden lépését, a szatellitek pályára állításától, rakéta kilövésen keresztül egészen a Marsra landolásig. Benne van a közös munka, tervezés és építés, munkamegosztás és felelősségvállalás, együttműködés és nem utolsó sorban a közös élmény.