CSALÁDI NAPOK ÚJRAKERETEZVE – A ROBOTOK KÖZTÜNK VANNAK!

Céges eseményekre nagyszerű javaslat az olyan családi nap ahol a dolgozók családjaikkal együtt újból megtapasztalhatják a játék és a felfedezés örömét. Apa és fia, anya és lánya egy másik dimenzióba lépve közelebbről is megismerkedhetnek a természettudományok és a modern technológia eszközeivel. A színes robotok és a kreatív feladatok olyan kihívást biztosítanak, amely összekovácsolja a közösséget és felejthetetlen élményt nyújtanak.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS MÁSKÉPP

Kézműves foglalkozásokkal mindig le lehet kötni a gyerekek  figyelmét. A kicsik előszeretettel fedezik fel az új formákat, színeket, hangokat és mozgásokat. Ezzel már szinte meg is adtuk a választ arra, miért is érdemes játékrobot készletet adni a gyerekek kezébe. Egyrészt máris összekapcsolják egy humanoid figurával, amely magától végez el mindenféle feladatot, villog és még hangja is van. Másrészt kíváncsiságuk arra készteti őket, hogy tovább gondolják tervezzék a LEGO® kockákból készült modelleket.

Egy robotos családi nap nagyszerű bevezető a STEM tudományok világába.
kep20

ÚJ FELFEDEZÉSEK

Nem csupán a színes kockákból készülhetnek robotok. Mágnesesen csatlakozó okos kockák is nagy kihívást jelentenek nem csak gyerekeknek. Távolság- és fényszenzorok vezérelhetik előre-hátra, forogva-pörögve a kis szerkezeteket, erősödő-gyengülő fény- és hangjelzéseket is generálva. Kis módosításokkal a robotforma azonnal megváltozhat, új dimenziót kölcsönözve a feladatnak. Pillanatok alatt felfedezzük az újabb lehetőségeket, hiszen a kíváncsiság és a kreativitás természetes összetevőink.

Kis robotokat logikai-programozó társasjátékba is bevonhatjuk. Ekkor ez játék is meg nem is. Észre sem vesszük, hogy a játék tanulássá válik, a gyerek megtanulja a programozás alapjait, ami ráadásul tetszik is neki.

Gondolatvezérelt drón, katapultáló robot, labirintus robotséta, zenélő gyümölcsök mind olyan élmények, amelyeket szülők és gyerekek, de munkatársak, dolgozói csoportok együtt próbálhatnak ki vállalati környezetben is.

kep21 2
A technológia fejlődését nem csupán figyelni kell, meg is kell tapasztalni!
A robogó vonatra fel kell ugrani! Egy robotos családi nap jó alkalom erre.

ÉRDEKEL

Emailinfo@hellorobotika.hu

Telefon: +36 70 555 7131

LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure
and the Brick and Knob configurations are trademarks
of the LEGO® Group, which does not sponsor, authorize or
endorse this website.