CSAPATÉPÍTÉS LEGO® MINDSTORMS ROBOTOKKAL ÉS A JÓL ISMERT SZÍNES KOCKÁKKAL

többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.

platón

A játék a személyes fejlődés elengedhetetlen eszköze. Megtanít kezelni a győztes szerepét és elviselni a kudarcot, együtt érezni játszótársaddal és élvezni a pillanatot. Kapcsolatteremtő és maradandó élményt nyújt.

 A játék fontos és értékes!

Csapatépítő!

A robotika egyre nagyobb népszerűségnek örvend minden területen. A robotépítés olyan kihívások elé állít, amelyek még akkor is motiválnak, ha nincsenek összhangban készségeiddel. Fejleszti az együttműködést, a projektszemléletű gondolkodást és a kreatív problémamegoldást.

Legózni pedig mindenki szeret. A kockákból modellek, a modellekből pedig történetek születnek. Történeteket kitalálni, majd elmesélni és meghallgatni igazi kihívás!

Na de mit játsszunk?

kep22 1
kep23 1
kep24 1

És miért játsszunk?

MERT A JÁTÉK HATÉKONNYÁ TESZI AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST     

A céges csapatépítés fontos és komoly feladat, amit nem szabad elhanyagolni. Ahol a vállalat közös programokat szervez,  ott ezt a dolgozók nagyra értékelik, és szívesen mennek el. Az igazi csapatszellem és a hatékony együttműködés kialakulását ilyen eseményekkel lehet a leghatékonyabban elérni.

MERT FONTOS CÉLOK VALÓSULNAK MEG   

Nem titok, hogy a csapatépítés célja a jobb emberi kapcsolatok kialakítása, amely során tisztázódhatnak a viták és konfliktusok forrásai, így javulhat ezáltal a munkahelyi légkör. A LEGO® kockák nagyszerű eszközként járulnak hozzá a motiváció és a pozitív energiák felszabadításához.

MERT ÖNMAGÁÉRT VAN, ÉS ENERGIÁT SZABADÍT FEL  

Nevezzük projektmenedzsmentnek vagy virtuális – valós expedíciónak, minden esetben a csapatod robotot tervez, épít és ötletel, végigköveti az űrexpedíció minden lépését, feladatot vállal és lelkesen küzd a győzelemért. A játéknak van eleje és vége. Az eredmény kézzelfogható és benne van a közös munka. Kell ennél több? Az élmény maradandó.

Érdekel az ajánlat!

Emailinfo@hellorobotika.hu

Telefon: +36 70 555 7131

LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure
and the Brick and Knob configurations are trademarks
of the LEGO® Group, which does not sponsor, authorize or
endorse this website.